ДОШКА ЄВМІНОВА. ОСНОВИ

Дошка Євмінова тільки зовні виглядає, як просто дошка, а насправді Профілактор Євмінова або тренажер Євмінова - це дуже ефективний засіб як для відновлення здоров'я спини, так і для запобігання захворюванням.

Регулярні заняття на профілакторі Євмінова, які займають всього 15-20 хвилин в день, вже допомогли тисячам людей у ​​всьому світі. Лікуванню піддаються багато захворювань: від порушення постави, сколіозу і різних проявів остеохондрозу, таких як грижі дисків, радикуліт, спондилоартроз та інші.


 У тих, у кого ще не закрита зона зростання, є можливість підрости на кілька сантиметрів, однак цього можна домогтися тільки при регулярних заняттях на тренажері Євмінова..

Міжхребцева кила - більш відома нам як грижа міжхребцевого диска

Методика лікування міжхребцевої грижі за допомогою цього дивного пристрою полягає в регулярному тренуванні м'язів спини, при тому, що сам хребет в період занять знаходиться в режимі «розвантаження».

Дошку Євмінова нерідко називають «профілактором Євмінова», від чого її функціональність і зовнішній вигляд, звичайно ж, не змінюються. Вона являє собою панель, яку кріплять до стіни під певним кутом, починаючи від 80-90 градусів і закінчуючи негативним кутом (-250 градусів). Кут регулюється в залежності від характеру рекомендованих до виконання вправ.

Дошка Євмінова тільки зовні виглядає, як просто дошка, а насправді Профілактор Євмінова або тренажер Євмінова - це дуже ефективний засіб як для відновлення здоров'я спини, так і для запобігання захворюванням. Регулярні заняття на профілакторі Євмінова, які займають всього 15-20 хвилин в день, вже допомогли тисячас людей у ​​всьому світі. Лікуванню піддаються багато захворювань: від порушення постави, сколіозу і різних проявів остеохондрозу, таких як грижі дисків, радикуліт, спондилоартроз та інші. У тих, у кого ще не закрита зона зростання, є можливість підрости на кілька сантиметрів, однак цього можна домогтися тільки при регулярних заняттях на тренажері Євмінова.

При заняттях на тренажері забезпечуються два основних принципи лікування хребта.

Перший принцип - контрольоване витягування хребта, яке забезпечує його розвантаження. Можливість встановлювати профілактор дошку Євмінова під різними кутами дозволяє підбирати для кожного хворого необхідний ступінь витягнення. При витягненні хребта в міжхребцевих дисках зменшується тиск і відбувається усунення стиснення нервових корінців спинного мозку, що призводить до зняття больових синдромів.

Другий принцип - зміцнення і тренування м'язів, що підтримують хребет у  анатомічно правильному положенні. Тренування цих м'язів досягається за рахунок виконання спеціальних вправ, що виконуються з малою амплітудою рухів. В результаті занять відбувається зміцнення саме коротких м'язів спини, що утворюють м'язовий корсет.



Самі популярні відео:

1. Як позбутися від МІЖХРЕБЦЕВОЇ ГРИЖІ без операції https://youtu.be/MtVlHXMxn-A

2. ДОШКА ЄВМІНОВА  Комплекс вправ на кожен день https://youtu.be/C9lCS8-kfBk

3. Дошка Профілактор Євмінова, яку я купив https://youtu.be/RQXirDD99Nc
Если понравилась статья, поделитесь с друзьями.

0 коммент.: