LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms EV3 — третє покоління LEGO Mindstorms продукт. EV3 є подальший розвиток NXT системи і був випущений 1 вересня 2013 набір 

LEGO Майндсторм EV3 включає в себе двигуни, датчики, програмне забезпечення EV3, 594 деталей + LEGO Technic і пульт дистанційного керування. До всього EV3 можна керувати за допомогою смарт-пристроїв. 


Такий електронний конструктор, як LEGO Mindstorms EV3 (31313), буде цікавий не тільки дитині, але і дорослому. Адже за допомогою 594 деталей LEGO Mindstorms можна створити справжнього керованого робота з безліччю можливостей. 

Для його реалізації використовуються найсучасніші технології, що дозволяють не тільки програмувати, але і керувати ним, за допомогою смартфона або планшета. З такою іграшкою буде цікаво проводити час, вивчаючи її можливості. 

Робот LEGO У наборі різні двигуни на датчики (також їх можна придбати окремо), що створює нескінченні можливості для гри. Оновлена версія робота MINDSTORMS EV3 з набору LEGO 31313 потішить усіх шанувальників робототехніки й конструювання. В його основу покладено поліпшений модифікований процесор, до якого можна під'єднати відразу кілька датчиків і сенсорів для дослідів, а також різноманітні технічні дослідні моделі. Mindstorms EV3 (31313) стане справжнім другом, адже він може переміщуватися, розмовляти і ще багато чого цікавого, чого ви навіть не можете собі уявити, досить тільки підключити фантазію. 

І якщо ви вже спробували всі 17 роботів, які можна зробити з цього конструктора, тоді можна спробувати взяти ідею від інших конструкторів і втілити її в життя на вашому. 

 Для прикладу можна взяти і зробити спіктрограф. Спірограф був винайдений британським інженером Денісом Фішером (Denys Fisher) (1918-2002) в 1962 році. Спірограф був названий кращою навчальною іграшкою світу 4 роки поспіль, з 1965 по 1969 рік. Стандартний спірограф являє собою прямокутну лінійку (основний трафарет) з двома робочими зубчастими отворами всередині. Отвори мають круглу форму і різний діаметр. У меншому отворі нарізано 96 зубчиків, в більшій отворі - 105 зубчиків. 

 До лінійці додається кілька зубчастих коліщаток, з дірочками всередині, і набір фігурних трафаретів, які мають правильну геометричну форму (ромб, трикутник, квадрат, зірка, восьмигранник). У повній комплектації є також трафарети у вигляді фігурок риб (дельфін, акула), метеликів, бантика, їжачка, котика, хрестиків та трафарет-транспортир у вигляді кола. Спірограф одна з найбільш високоінтелектуальних ігор 20 століття. 

Кількість викреслюваних візерунків обчислюється цифрою з чотирма нулями. І обмежується тільки фантазією і здібностями самої людини. У дітей спирограф розвиває уяву, фантазію, творче та логічне мислення, здатність до малювання, моторику руки та координацію руху кисті. Покращує характер почерку і збільшує швидкість письма. Вчить моделювання квітів і просторового мислення. Удосконалює естетичні здібності і підвищує інтелект. 

 Принцип роботи оснований на ГІПОТРОХОЇДІ з параметрами R = 1,0, r = 0,6, d = 1,2. 

Ось тут то і настає час для отримання просторових малюнків. За допомогою зафарбовування ближнього або далекого фону на візерунку, створюються об'ємні малюнки. Накладаючи візерунок один на інший і малюнок на малюнок, виходять цілі панорами квітів. І ви все далі і далі занурюєтеся в ваш власний світ фантазії ...
Если понравилась статья, поделитесь с друзьями.

0 коммент.: