СКИДКА на ВІДЕОспостереження з AliExpress -75%

На AliExpress продовжується розповсюдження камер відеозйомки YI.

Хочете спостерігати за прилеглою до будинку територією 24 години на добу і 7 днів на тиждень? Смарт-камера Yi Outdoor з захистом від пилу і води, Full HD-якістю відеозйомки, кутом огляду 110 градусів, вбудованим динаміком і мікрофоном, а також поліпшеною системою нічного бачення – це безсумнівно той девайс, який забезпечить цілодобову високоякісну зйомку і здивує масою вбудованих «фішок». КУПИТИ

Камера, яка не боїться вітру і дощу


Yi Outdoor Smart Camera – зовнішня камера, яка завдяки застосуванню високоякісних матеріалів надійно захищена від попадання пилу і вологи, і пристосована до різних погодних умов. Yi Outdoor - девайс, який чудово підійде як для зовнішнього застосування, так і для використання в приміщенні.

Високоякісне зображення і широкий кут огляду


Yi Outdoor здатна знімати відео в Full HD-якості, що безсумнівно допоможе вам спостерігати якісну картинку в онлайн-режимі як всередині так і зовні приміщення, а досить широкий кут огляду пристрою, який дорівнює 110°, дозволить не упустити важливі моменти і деталі зйомки.

зовнішній контроль


Подивіться на внутрішній двір, паркувальні місця, сад, на котедж, склад в будь-який час і переконайтеся, що все в порядку. Адже з онлайн-камерою Yi Outdoor, Ви можете побачити все, що відбувається в будь-який момент де б ви не знаходилися.

Широкий погляд на світ


Камера Yi Outdoor оснащена ширококутним об'єктивом з кутом огляду в 110° і фокусною відстанню 3.9 мм.

Цілодобовий контроль


Якісну зйомку у вечірній і нічний час забезпечить система нічного бачення, яка за допомогою інфрачервоної підсвітки з дванадцятьма світлодіодами об'єднаними в якесь кільце, здатне зафіксувати фотографію сторонніх осіб з вельми добре помітними прикметами на відстані до 15 метрів. Активація ІЧ-режиму здійснюється в автоматичному режимі, тому Yi Outdoor подбати про якісну зйомку 24 години на добу.

Інтелектуальний алгоритм визначення руху


Високий рівень чутливості камери дозволяє їй швидко реагувати при виявленні руху сторонніх осіб на контрольованій території, в результаті чого вона автоматично активує сигнал тривоги через потужний вбудований гучномовець, що, безумовно, приверне увагу не тільки господарів дому, а й сусідів або перехожих.

безперервна відеофіксація


Yi Outdoor підтримує запис відео на карту пам'яті від 8 до 32 ГБ, а також, якщо пристрій, постійно підключений до мережі інтернет, воно може вести безперервний запис протягом 30 днів і зберігати зняте відео в хмарному сховищі даних, Loop Record (до 30 днів). Крім того, «відео девайс підтримує пару з Mi Router для резервного копіювання відеоінформації на жорсткий диск пристрою.

поділитися відео з рідними та друзями


З Yi Outdoor відеозйомку вашого будинку, складу, парковки або іншої території в режимі реального часу можуть спостерігати до 4 користувачів. Рідні або ваші друзі завжди зможуть розділити з вами дорогоцінні моменти.

максимальна зручність підключення


3-х метровий кабель живлення з інтерфейсом USB і професійним адаптером для задоволення різних вимог до електропроводки. На відміну від багатьох інших камер зовнішнього спостереження, Yi Outdoor не вимагає придбання додаткових подовжувальних проводів, оскільки 3-х метрів буде цілком достатньо для підключення смарт-камери.

Если понравилась статья, поделитесь с друзьями.

0 коммент.: