ТЕЛЕГРАМ без ЦЕНЗУРИ

Telegram відкриває нові можливості для просування, спілкування з командою і клієнтами, публічні канали, секретні чати та інші корисні сервіси...


Від сьогодні ДеЯКі у Telegram! https://t.me/aliONukr

Про  Telegram:

Telegram — це швидкий і захищений від прослуховування додаток для обміну повідомленнями. Майже як SMS, однак крім відправки простих текстових повідомлень можна відправляти фото, відео та будь-які інші файли. Ще можна створювати конференції для групового чату.


Telegram створено для всіх, хто віддає перевагу швидкому та надійному обміну повідомленнями. Підприємці і невеликі компанії оцінять групи, програми для комп'ютера і роботу з файлами. У групових чатах доступними є пересилання повідомлень, згадки і хештегі — тому навіть у великих конференціях спілкування є ефективним і впорядкованим.

Шукайте нас: @aliONukr. Завантажуйте Telegram тут https://web.telegram.org/#/login

Telegram на перший погляд схожий з іншими месенджерами. Листування, обмін фото і відео – все як у всіх. Але, на відміну від конкурентів, Telegram пропонує ряд переваг, які ви точно оціните.

- Передача файлів будь-якого формату – RAR-архів, таблиці Excel, інструкція в PDF, MP3 і відео. За розміром файлів – обмеження до 1,5 Гб.

- Хмарне зберігання даних.

- Синхронізація з пристроями. Месенджер працює на IPhone, Android, WindowsPhone. Є онлайн- і декстоп-версії. Крім того, можна заходити відразу з декількох пристроїв: кількість одночасних сесій не обмежено.

- Моментальна доставка повідомлень і файлів. Без збоїв і зависань.

- Створення великих чатів – до 5000 учасників.

- Безпека. Павло і Микола Дурови пообіцяли винагороду в 200 тис. дол. тому, хто зуміє зламати код і прочитати їхнє листування. Поки нікому не вдалося цього зробити.

- І ще до питання стосовно безпеки. Ви можете налаштувати самовидалення повідомлень й акаунта. А ще – без побоювання вести конфіденційні розмови: кожне повідомлення самознищується після прочитання співрозмовником.

- Приваблює політика повної відкритості: протокол, API та вихідний код додатку є у вільному доступі. Це означає, що будь-хто з охочих може подивитися, як все працює, та використовувати дані для розробки власних проектів.

Завантажуйте Telegram тут https://web.telegram.org/#/login

Крім всього ще можна установити десктопну версію Телеграм https://desktop.telegram.org/

Telegram Desktop - це додаток для персонального комп'ютера або ноутбука. Сьогодні ми поговоримо про те, як завантажити Telegram Desktop, а також про головні фішках додатки.

Існують версії для різних операційних систем: Windows, macOS і Linux. За допомогою такого додатка ви можете користуватися багатьма функціями месенджера.

Если понравилась статья, поделитесь с друзьями.

0 коммент.: